De gezelligste huiskamer van Lelystad
25
jaar
  

Even voorstellen

Al heel wat jaren geleden zijn Rob & Reina Hols gestart met Eetcafe La Route, dat als snel werd omgedoopt tot Bistro La Route.

Inmiddels zitten zij al weer jaren op deze stek in Lelystad en hebben al heel wat collega-ondernemers zien komen en gaan op het enige echte Horecapleintje van Lelystad.

 

Chefkok

Rob HolsDe kok bij La Route heet Rob. Hij heeft de nodige opleiding gevolgd en ervaring opgedaan bij verscheidene restaurants.

In de keuken ontgaat hem niets. Hij vindt het leuk anderen het vak bij te brengen en daarom staat hij zelden alleen in de keuken.

Rob is meestal aanwezig in de keuken en over het algemeen is hij goed gemutst. Je moet hem niet opjutten omdat jij toevallig haast hebt, want hij staat dan zonder pardon aan je tafeltje met de vraag of je niet liever bij de shoarma of friettent wilt eten

Gastvrouw

Reina HolsJe gastvrouw bij La Route heet Reina. Voordat zij samen met Rob, haar echtgenoot, in het avontuur La Route stapte, heeft zij haar ervaring bij verschillende restaurants opgedaan.

Zij is een waar talent en ziet vaak voordat anderen het weten, waar ze nodig is. Zij leidt de bediening op en stuurt ze aan.

Over het algemeen is zij aanwezig in de bistro en loopt alles op rolletjes. Mocht er onverhoopt iets niet naar wens zijn, dan kun je haar daarop wijzen. Zij is professioneel genoeg om dat op de juiste wijze op te lossen.