Ruim 25 jaar...
de gezelligste huiskamer van Lelystad
  

Wie zijn wij

 

Al heel wat jaren geleden zijn Rob & Reina Hols gestart met Eetcafe La Route, dat als snel werd omgedoopt tot Bistro La Route. Inmiddels zitten zij al weer jaren op deze stek in Lelystad en hebben al heel wat collega-ondernemers zien komen en gaan op het enige echte Horecapleintje van Lelystad. 

Chefkok

De kok bij La Route heet Rob. Hij heeft de nodige opleiding gevolgd en ervaring opgedaan bij verscheidene restaurants. In de keuken ontgaat hem niets. Hij vindt het leuk anderen het vak bij te brengen en daarom staat hij zelden alleen.

Rob is meestal aanwezig in de keuken en over het algemeen is hij goed gemutst. Je moet hem niet opjutten omdat jij toevallig haast hebt, want hij staat dan zonder pardon aan je tafeltje met de vraag of je niet liever bij de shoarma of friettent wilt eten.

Gastvrouw

Je gastvrouw bij La Route heet Reina. Voordat zij samen met Rob, haar echtgenoot, in het avontuur La Route stapte, heeft zij haar ervaring bij verschillende restaurants opgedaan. Zij is een waar talent en ziet vaak voordat anderen het weten, waar ze nodig is. Zij leidt de bediening op en stuurt ze aan.

Nieuws

Spaarsysteem

Helaas kunnen wij door de Corona maatregelen geen spaarkaarten meer in ontvangst nemen. Mede daarom zullen wij ook geen spaarkaarten en zegeltjes meer leveren bij bestelling(en).
Wij vertrouwen op uw begrip.

Leuke tips

Theaterbezoek

Maak het compleet met een diner naar keuze vooraf!

Op vertoon van je theater- of bioscoopkaartje, geldig op de dag van je bezoek aan ons, ontvang je éénmalig een korting van 10% op je rekening.

Niet geldig in combinatie me andere acties!

Tripadvisor

Beoordeel ons!

Heeft u genoten van uw bezoek aan onze Bistro en heerlijk gegeten, beoordeel ons dan op:

tripadvisor write a review orig